Helhedsløsning giver ro og overblik

Væg farver samler lokale

Overblik, ro og tryghed til Sandplay, ACT og terapi plus en arbejdsplads, var nogle af de ønsker Sanne Roesen fra Terapi & Coaching, havde da hun skulle flytte i nyt lokale.

For at skabe den ro og tryghed som Sanne ønskede i sit nye lokale, er loungemøblerne placeret, så man ser ind i lokalet. Ind på den glade og varme, grønne væg. Denne helhedsløsning giver ro, tryghed og overblik.

Ved at lade den grønne vægfarve forsætte op over de synlige loftbjælker, er farven med til at samle lokalet med den meget høje lofthøjde. Dette er med til at give lokalet tryghed, selvom det er et stort lokale.

Fræk brun farve, giver øget roDen lille væg i lyskassen er malet med en fræk brun farve, hvilket skaber øget ro ved væggen med de mange sandplay figurer. Fra arbejdsbordet er der udsyn udover det grønne område.

Lokalet er lyst med et godt dagslysindfald fra to sider, så der er kun suppleret med;

  • En opadrettet loftlampe til grundbelysningen.
  • En gulvlampe med en varm LED-pære. Gulvlampen giver både stemning, men er også med til at give et levende spil til de forskellige figurer, der bruges til Sandplay terapi.
  • To bordlamper med lidt kolde LED-pærer. Disse vil understøtte rumfornemmelsen og er placeret på reolen. Lamperne vil også være med til at give en øget opmærksomhed fra gangen ind i lokalet.
  • En arbejdslampe af høj kvalitet der er fleksibel i forhold til indstilling. Arbejdslampen er LED og har en meget høj farvegengivelse Ra på 95. En pære med Ra 95 giver mulighed for at se et stort antal detaljer og farvenuancer, hvilket gør det nemmer at koncentrere sig i længere tid.

Lamperne giver opmærksomhed ind i lokaletPærerne er farveafstemt så de passer med den grønne og brune farve. De forskellige temperaturer i pærerne er sammen med dagslyset med til at give en god rum fornemmelse.

“Da jeg skulle flytte min virksomhed til nye lokaler, var jeg ikke i tvivl om at det var Lone Lings der skulle hjælpe mig med indretningen.

Jeg vidste fra sidst Lone hjalp mig med at indrette, at resultatet bliver meget anderledes  og mere professionelt i udtrykket, end når jeg selv forsøger mig med indretning.

Lone har en dejlig sikker fornemmelse for hvad rummet skal udtrykke i forhold til mit arbejde. Der bliver også taget udgangspunkt i det inventar jeg har i forvejen, så med små midler som lysindretning og farvevalg, enkelte nye møbler, får Lone det hele til at gå op i  en højere og smukkere helhed. Hun viser stor respekt for mig og mine behov, men skubber også til min til tider lidt kedelige smag.

Skal du indrette kontor eller virksomhed kan jeg på det varmeste anbefale at du tager Lone Lings med på råd.”

Sanne Roesen, Terapi & Coaching

Arresøvej 6a, 8240 Risskov

Indret med farver

Indretning med farver gør også en stor forskel. Nogle gange har I brug for at dæmpe farverne for at skabe ro, og andre gange at bruge mere levende farver for at få liv og effektivitet.

Vil I høre om muligheden for hjælp til en mere optimal indretning? Så ring til mig på 23 34 69 78 eller send en mail. Så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Den første indledende telefonsamtale er selvfølgelig gratis.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273