Trivsel giver overskud

 

Fysiske arbejdsmiljø giver trivsel

Arbejdsgiver skal være mere opmærksom på, hvordan det fysiske arbejdsmiljø påvirker deansatte og indretter arbejdspladsen derefter

Fysiske arbejdsmiljø

Psykolog Aram Seddigh fra Stressforskningsinstituttet ved Stockholms Universitet råder til, at man som arbejdsgiver er opmærksom på, hvordan det fysiske arbejdsmiljø påvirker de ansatte og indretter arbejdspladsen.

Trivsel giver overskud og er tegn på balance. Det er også en god investering for arbejdspladsen. Men vil I øge jeres trivsel, kræver det, at I tager et fælles ansvar og forankrer arbejdet på alle niveauer på arbejdspladsen.

Indretning

Standardløsninger duer ikke, når det gælder indretning af kontorer arbejdspladser. Indretningen skal ses i sammenhæng med det arbejde og den opgave, der skal udføres og er i høj grad en strategisk beslutning. Det er samspillet mellem møbler, farver, belysning der er løsningen, når det gælder indretning af kontorer. Indretningen af kontoret skal understøtte de arbejdsfunktioner og samarbejdsformer, der foregår på arbejdspladsen, samtidig med at der tages hensyn til arbejdsmiljøet.

Det viser et studie, som psykolog Aram Seddigh fra Stressforskningsinstituttet ved Stockholms Universitet for nylig har stået i spidsen for. Her undersøgte han, hvordan fysisk arbejdsmiljø på kontorer påvirker de ansattes produktivitet.
Det fysiske arbejdsmiljø kan have afgørende betydning for, hvordan vi præsterer på jobbet.
Har du brug for rådgivning og ideer til, hvordan jeres kontor skal indrettes, kan du kontakte mig på 23 34 69 78 eller send en mail. Så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe jer. Som indretningskonsulent indretter jeg som regel med udgangspunkt i de møbler, jeres virksomhed har i forvejen. Med mindre du specifikt gerne vil have hjælp til at indrette med nye møbler.

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273