Spot på lys i boligen

Super god artikel om lys. Det er Villa, som har belysning som tema i november. De har være på besøg i en bolig jeg har lys-indrettet. Så hvis du ikke har læst den er den her, Spot på lys i boligen.

Valg af lamper

Samspil mellem dagslys, kunstlys og indretning Husk belysning handler om meget mere end valg af lamper. Det handler om hvordan vi placerer lyset, og hvilken pærer vi vælger til vores lamper.

Den rigtige lyssætning kan få vores bolig til at virke større, og så får vi derved udnyttet hjemmets kvadratmeter bedre. Det er så lidt, der skal til, for at vi føler, at der har flere kvadratmeter. Det kan være, at en endevæg skal lyses op, at der skal stå en lampe i et hjørne, eller et par spots skal lyse loftet op. Lys giver boligen mere livVi orienterer os mod lyset, og hvis der er det rigtige lys i et rum, føles det rart. Der skal være mange lyskilder med forskellige farvetoner i boligen. De er med til at gøre boligen til et rart sted at være.Det handler om helheden mellem indretning, farver, dagslys og kunst lys. Ved at lyse hjørnerne op i et rum, opnår du en helt anden rumfornemmelse. Kontakt Lone Lings hvis du også vil have samspil mellem indretning og belysning.

Hjælp af en indretningskonsulent er sikkert billigere, end du tror. Mine priser begynder fra 6.800 kroner eks. moms. Jeg har november tilbud så en gennem gang af din bolig – LED pærer, lampe placering  i forhold til din indretning og væg farver. Tilbud er 3.200,- kr.

Vil du høre om muligheden for hjælp til en mere optimal lys indretning? Så ring til mig på 23 34 69 78 eller send en mail. Så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe jer. Den første indledende telefonsamtale er selvfølgelig gratis.

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273