På Hudplejeinstituttet bruger de Candle light

Candle light er uden brandrisiko og uden sod. Med de små LED lysdioder giver lyset en hyggelig og blød farve. Candle light er med til at understøtte den rolig og hyggelig stemning der er på hudplejeinstituttet.

Hudplejeinstituttets koncept er at de ikke er en skønhedsklinik – de har en helt anden indgangsvinkel til hudpleje. Det er derfor hudplejeinstituttet ikke tilbyder et præfabrikeret udvalg af behandlinger.
 Det er én behandling – som aldrig er ens!

Som grundlæggeren af Dermalogica, Jane Wurwand, siger: ”Hudpleje handler ikke om skønhed. Heller ikke om selvforkælelse, luksus eller glamour. Det at passe sin hud er fuldstændig det samme som at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære. Godt nok har det så den bivirkning, at du bliver smukkere af det. Men det er en heldig bivirkning.”

Hvis du har en klinik, mødelokale gangarealer eller jeres indgangsområder kan Candle light bruges uden risiko for brand eller sod dannelses. Candle light vil være med til at øge den hyggelig stemning af velvære, hygiejne og sundhed.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273