Lyssætter du efter din alder?

Synet har det med at ændre sig gennem livet, og derfor bør lyssætningen også ændre sig.

Ny alder kræver nyt lys.

Vores syn begynder at blive dårligere fra 40 års alderen.

Den belysning som var god nok da du var 30 år, er slet ikke ok når du bliver 50 år. Der skal meget mere lys til. Men mere lys er ikke altid nok, det er kvaliteten af lyset der har betydning.

Variation i farvetemperatur og mængde af lysstyrke, har stor betydning for om du føler du har lys nok, og om lyset er af en kvalitet som giver dig følelsen af trivsel. Lys er liv og livstrivsel. Lyset har betydning for vores evne til at orientere os i vores hverdag, og til at udføre daglige aktiviteter.

mere lys er ikke altid nok, det er kvaliteten af lyset der har betydningVi mennesker modtager omkring 80-90 % af vores information via øjnene, men efterhånden som kroppen bliver ældre, bliver øjnene det også.

En ting er de aldersrelaterede øjensygdomme. En anden ting der sker med alderen, er det langsomme og helt normale tab af evnen til at se på nært hold. Det sker fordi linsen i øjet bliver tykkere og mere stiv. Vi køber læsebriller, og vi oplever det som en gene i hverdagen, at vi ikke ser så godt mere. Med viden om de nye LED pærers teknologi, og forståelse for deres placering i boligen, kan de nye LED pærer være med til at mindske nogle af de synsgener vi oplever. Til gavn for trivsel og sundhed skal vi lære at udnytte den nye LED teknologis muligheder.

LED pærer er lys med bedre økonomi.

Der er en voksende opmærksomhed på lysets helende og sundhedsfremmende effekter i disse år.

EU Kommissionen betragter bedre belysning som ét af de redskaber, der kan medvirke til at holde en generelt aldrende europæisk befolkning frisk og funktionsdygtig. Kontakt mig hvis du har lyst til at høre mere om LED pærer, og hvordan de kan være medvirkende til at holde dig frisk og funktionsdygtig.

LED pærer kan være med til at mindske nogle af de aldersrelaterede synsgener vi oplever når vi bliver ældre.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273