PH lampen gør os glade

Lad os håbe at Tor Nørretranders nye bog ”Lys – om lys i livet og liv i lyset” kan være med til at få endnu mere fokus på hvor vigtigt det er, med en varieret lyssætning. LED pærer med flere forskellig farvetemperaturer og lysstyrke. For som Nørretranders skriver ”lys er livskvalitet.”

PH lampen gør os glade

Fokus på vigtigheden af hvilken pærer vi bruger i vores lamper.  Tor Nørretrander skriver, at PH-lamper gør os triste og at lyset fra PH lampen mindre om gråvejr. Ja – hvis vi som Tor før i tiden, kun bruge energispare pærer, vil alt lys virke som en gråvejrs dag. Det er min klare opfattelse at netop PH-lamperne med en LED pærer af god kvalitet og høj lumen tal, vil giver et lys der spredes med lys og skygger, som solskinslys. Valg af pærer til ph 5 lampen, så PH lampen gør os glade.

PH-lampen er lysøkonomisk i den forstand, at den fører lyset hen, hvor der er brug for det, og ikke bare ud i rummet eller op i loftet, som lamper havde gjort tidligere«, siger Lars Dybdal, der blandt andet er forfatter til bogen ’”01 danske designikoner’” PH lampen gør os glade, hvis der er en pærer af god kvalitet som lyset lampen op. Poul Henningsen betragtede hjemmets belysning som den fornemmeste og vanskeligste af alle opgaver. Kilde Politiken.

”Der er en masse forskning i vintermørke og depressioner, men nok så vigtigt er det almindelige humør, humørsvingninger i det daglige, og her er der ingen tvivl om, at dårligt lys inden døre gør os mindre vel­fungerende og glade, nedsætter arbejdsproduktiviteten.” Kilde Berlingske.dk.

Man kan sagtens forlange kvalitet og stadig tage hensyn til miljøet, mener Tor Nørretranders.

Bevidsthed øger rum trivselens

Lys betyder utroligt meget for hvordan vi opfatter et rum. Det elektriske lys er med til at understøtte vores rumfornemmelse. Når der er balance og bevidsthed mellem lys, akustik, indretning og farver øges rum trivselens og derved arbejdsindsatsen.

Har du fået lyst til at høre mere om sundt og støttende lys sætning ? Eller måske høre mere om hvordan I bedre kan bruge jeres indretning og lys sætning til at inspirere jeres medarbejdere? Så kontakt Arbejdsglæder gennem belysning, indretning og farver ville det glæde os at høre fra dig.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273