Ny indretning giver effektive og glade medarbejdere

Søger I en indretningskonsulent, der kan optimere jeres arbejdsmiljø?

  • Skal jeres virksomhed flytte i nye lokaler?
  • Skal jeres branding kunne ses i jeres indretning?

kontakt os og få rådgivning og udarbejdelse af en indretningsbeskrivelse i forbindelse med indretning, farve og lyssætning af jeres nye lejemål. Vi sikre synlig branding i jeres indretning der giver økonomisk gevinst.

Det sunde kontormiljø skal tilpasses det arbejde der skal udføres. På mange arbejdspladser er der et ønske og et behov for både fordybelse og for et højt kommunikationsniveau. Det stiller store krav til den fysiske indretning, belysningen og placeringen af de enkelte medarbejdere. Det er vigtigt at medarbejderne sidder sammen med de kolleger, som de har et naturligt samarbejde med.

Placeringen af møbler, skriveborde og reoler har stor betydning for hvor mange gange en medarbejder bliver forstyrret i løbet af en arbejdsdag. Det er også vigtigt at tænke virksomhedens branding ind i indretningen – hvilket signal vil vi som virksomhed gerne sende vores kunder og medarbejder. Virksomhedens værdier, branding og signaler skal gerne kunne ses i indretningen.

Spørg dig selv om din indretning sender det signal, som du gerne vil have. Valg af vægfarver, lyssætning, placering af jeres møbler og placering af medarbejderne har stor betydning for hvordan virksomheden opfattes.

Som indretningskonsulent kan jeg hjælpe jer med at udnytte lokalerne bedre med indretning af møblerne i samspil med farver og lys. Lyset skaber fokus i indretningen og kan også bruges til at give ro, ligesom den rette glød i lyset fuldender farverne.

I store lokaler med mange mennesker og meget aktivitet sænker det automatisk støjniveauet at bruge lyset til at afgrænse de forskellige dele af lokalet. Lyd, lys og indretning give øget arbejdsglæde.

Indretningskonsulenten giver jer bedre arbejdsmiljø

Som indretningskonsulent forbedrer jeg arbejdsmiljøet ved at skabe små arbejdsstationer gennem en anden lyssætning. Afgrænsninger med lys gør, at medarbejdere eller børn ved, hvor de hører hjemme og derfor ikke så let bliver forstyrret af de andre aktiviteter i lokalet.

Derudover forbedrer det koncentrationen at have det rette arbejdslys. Et lys, der selvfølgelig skal være forskelligt, alt efter om arbejdsstationen er en fortrolig samtale på et jobcenter, skrivebordsarbejde på et kontor, receptionen i en stor virksomhed, et undervisningslokale eller en stue i en børnehave eller vuggestue.

Især har jeg som indretningskonsulent stor erfaring med at indrette institutioner og skoler til børn med særlige behov, så som børn med autisme og ADHD. Deres særlige behov for ro og grænser løser jeg ved at bruge lyset til at skabe fokus. Og når børnene med særlige behov er roligere, kommer der også altid ro på de andre børn.

Få hjælp til indretning

Indretning med farver gør også en stor forskel. Nogle gange har I brug for at dæmpe farverne for at skabe ro, og andre gange at bruge mere levende farver for at få liv og effektivitet.

Som indretningskonsulent indretter jeg som regel med udgangspunkt i de møbler, I har i forvejen. Med mindre I specifikt gerne vil have hjælp til at indrette med nye møbler.

Har I brug for rådgivning om, hvordan I selv kan indrette, kan I også booke mig til en rådgivningssession som indretningsarkitekt.

Det kan også være, at I søger en indretningskonsulent, der kan hjælpe jer med at få farver og stil i hele virksomheden til at matche jeres grafiske designlinje og øvrige markedsføring.

Hvad koster en indretningskonsulent?

Hjælp af en indretningskonsulent er sikkert billigere, end du tror.

Mine priser begynder fra 6.800 kroner eks. moms

Vil I høre om muligheden for hjælp til en mere optimal indretning? Så ring til mig på 23 34 69 78 eller send en mail. Så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Den første indledende telefonsamtale er selvfølgelig gratis.

Jeg arbejder som indretningskonsulent i hele landet. Dog primært Nordjylland, Midtjylland, Trekantsområdet og København.

Få hjælp af indretningskonsulenten Lone Lings

Mødelokaler med helhedsoplevelse
Dagslys, kunstlys, farve og indretning giver bankkunderne en hel nye oplevelse. Nye mødelokaler d Læs mere

 

Kolding Jobcenter
billede -belysning1
Kontor på Møllegården
billede -belysning2
DII Krokodillehaven
billede-belysning3

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273