iLiving invest Aps

Fik wellness og harmoni i sommerhuset

Sommerhuset  iLivinghuset Energi+ er et energivenligt forsøgssommerhus, der samtidig giver en helhedsoplevelse af wellness og harmoni.

Alle farver er valgt efter samme farveskala, man kan for eksempel se flere forskellige farver fra fællesarealerne, uden det virker rodet. Pærerne har forskellige temperaturer for at give øjnene forskellige oplevelser.

Især den rolige brune farve på badeværelset er meget afhængig af præcis den rette lyssætning. Med et andet lys ville farven have været gråbrun.

Efter indretningen har flere gæster meldt tilbage, at sommerhuset virker meget harmonisk. Især har de fremhævet netop den brune farve i badeværelset.

Få et mere harmonisk sommerhus, hus, rækkehus eller lejlighed.

Marie & Noe fra Kolding:
“Vi kunne ikke få vores indretning til at fungere. Vi oplevede det som en meget rodet og usammenhængende indretning i vores hus. Vi havde forsøgt de løsninger vi kunne – syntes vi. Der var også problemer med vores belysning. der var “døde” områder i vores hus. og det på trods af at vi havde mange lamper og vi havde gjort os umage med at finde di rigtige pærer.
Da Lone Lings kom gik der ikke mange minutter før end hun var i gang med re-indrette vores hus. Vi fik flyttet rundt på vores møbler og fik anbefalinger om de småting vi kunne købe. Vi oplevede en orden og fornemmelse af mere plads.
Med hensyn til lyset rådgav hun specifikt om hver enkelt lampe og hvilken pære der skulle i for at få det optimale lys. Og det var alle vores pærer der skulle skiftes.
Da Lone gik havde vi 5 sider med notater. Det er blevet vores “bibel” i forhold til hvor vi skal ende med huset.
Vi tænkte at det var mange penge at bruge på rådgivning før Lone kom. Efter Lones besøg kiggede vi på hinanden og var enige om at det skulle vi have gjort for mange år siden.
Og vi glæder os til at tale med Lone igen og fortælle hvordan hendes ændringer virker.”

Skal I også have indrettet jeres sommerhus, hus eller lejlighed? Så ring 23 34 69 78 eller send en mail

Stue og køkken
sommerhus3
Velvære, ro og harmoni
sommerhus2
Samspil mellem farverne
sommerhus1

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273