Priser for hjælp til bedre indretning øget trivsel

De fleste opgaver er forskellige, og jeg skræddersyr netop altid min rådgivning eller indretning efter jeres unikke situation. Ring derfor på 23 34 69 78 og få en præcis pris.

Farve- og lysoptimering af et enkelt lokale: Eksempelvis stue, mødelokale eller indgang. Jeg kommer med mit bud på, hvordan I får mere ud af lokalet med nye vægfarver, indretning, pærer og evt. nye lamper.

Prisen begynder ved 6.800 kr. eks. moms per lokale, men falder selvfølgelig jo flere lokaler I skal have gennemgået på en gang.

Gennemgang af hele institutionen eller hele virksomheden
Priser begynder ved 12.600 kr. eks. moms

En privat rådgivning varer 2-4 timer. Priser begynder ved 4. 800 kr. inkl. moms. og varierer alt efter antal rum, vi skal arbejde med og antal personer.

Foredrag: Fra 5.800 kr. eks. moms

Workshops: Fra 17.400 kr. eks. moms

Hvordan kan du reducere støjgener i institutionen?

Brug en temadag på at udpege støjproblemerne og sammen vil vi finde frem til løsninger der kan tages i brug med det samme. På temadagen arbejder vi med udgangspunkt i de møbler, I har i forvejen.

Vi arbejder med samspillet mellem pædagogikken, organisationen og indretningen og styrk derved arbejdsglæden og arbejdsmiljøet, ved at mindske støjen.

Ved at bruge en eksterne rådgiver er det letter at bryde gamle mønster.

En temadag hvor vi arbejder konkret med institutionens problemstilling og afslutter med løsnings forslag koster fra 12.600 kr. eks. moms og plus kørsel.

Når alle medarbejdere er involveret i at komme med løsningsforslag, giver det ejerskab af forandringerne og løsningsforslagene.

Løsningen vil give en synlighed omkring samspil mellem det pædagogiske arbejde og indretning og lyssætning. Det er vigtig, at indretningen giver plads til de forskellige børnekulturer, ved at dele legen op, med synlig afmærkninger.

De fleste opgaver er forskellige, og jeg skræddersyr netop altid mine temadag efter jeres unikke situation. Ring derfor på 23 34 69 78 eller send mail til Lone Lings og få en præcis pris.

ArbejdsmiljøRådet har 8 gode ideer til, hvordan man kan reducere støjgener. Nogle af idéerne kan også bruges på skoler og andre arbejdspladser med mange mennesker

 

CSR er også arbejdsmiljø
CSR aktiviteter er også optimalt arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd Erfaringerne med Læs mere

               

Privat bolig Løkken
billede helhed1
Samtalerum på jobcenter
billede helhed2
Børnehaven Mælkevejen
billede helhed3

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273