Gør væggen helt grøn

Bella Sky er tegnet og designet af 3XN.

Visionen har været at skabe et moderne hotel, der både gengiver byens pulserende liv og samtidig giver plads til intimitet.

Invester i et sundt indeklimaDet opleves allerede i foyeren, hvor indgangspartiet tager imod med en specialdesignet lysinstallation samt møbler betrukket med tekstiler, der diskret afbilder strukturen fra bygningens facade.

Foyeren er indrettet med rum i rummet, og inddrager materialer fra den omkringliggende natur, som skaber en blød og intim kontrast til byen. Eksempelvis er der grønne vækstvægge i loungen og restauranterne. Invester i et sundt indeklima. En plantevæg suger støv og er perfekte til at skabe bedre velvære 

3XN som har designet Bella Sky er blevet et vartegn for hele Ørestaden. Bella Sky´s to tårne står tæt som et dansende par i bevægelse. Tårnene hælder til hver sin side og skaber en forskydning, der sikrer, at alle gæsterne får fuldt udbytte af den storslåede udsigt over Amager Fælled og langt ind over Københavns skyline. Bella Sky

Dermed integreres de to tårne ikke bare i Københavns tårntypologi men danner også deres eget rum, der sammen med bydelens øvrige høje bygninger er med til at definere og markere Ørestaden som nyt urbant område.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273