Dansk design holder i hele verden

Pandulera er lampen som startede det danske familiefirma Eleanor Home. Pandulera blev designet til Joe & The Juice. I dag hænger lampen i alle Joe & The Juice – i hele verden.

Joe & The Juice har ikke kun valgt en design stærk lampe, de har også valgt – at investere i en super god pære. Pærer valget gør, at der er et lavt el forbrug samtidig med at kunderne og medarbejder oplever en god farvegengivelse, et godt lys. Hvis der var valg energipære med en lav Pandulera blev designet til Joe & The Juicefarvegengivelse, ville deres grønt og frugt ”miste” farven. Med LEDbulb MV fremstå deres frugt og grøn utroligt flot, frisk og en dejlig farvegengivelse.

Sune Jehrbo, som er autodidakt designer er manden bag Pandulera, fortæller; ”Vi kan se, at udlandet lægge stor vægt på, at design er produceret i Danmark. Meget mere vægt, end vi dansker gør”. Familiefirmaet Eleanor Home har som grundværdi, at deres design har en lang holdbarhed og en tidløshed. Eleanor Home designer udover lamper også sofaer, lænestole og skriveborde.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273