CSR er også arbejdsmiljø

CSR er også arbejdsmiljø

Lone Lings belysnings-, farve- og indretningskonsulent

CSR aktiviteter er også optimalt arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd

Erfaringerne med investeringer i optimalt arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd tyder på at denne investering er med til at øge arbejdsglæden og derved konkurrenceevne – helt sikkert en CSR-ressource.

Her tænker jeg på: en finjustering af indretningen som løfter og effektiviserer arbejdsrutiner med udgangspunkt i de eksisterende rammer. Balanceret farvesætning og intelligent varieret LED-belysning som øger koncentration, sparer på energien og højner trivsel.

CSR er at få omgivelserne og lyssætningen med som en aktiv medspiller i hverdagen.

 Optimalt arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd

Alle vil gerne:

  • Have ro og tryghed implementeret i arbejdsmiljøet.
  • Afhjælpe stress f.eks. via individuel arbejdsbelysning.
  • Styrke arbejdspladsens signalværdig ved hjælp af intelligent arbejdsadfærd.
  • Have omgivelserne som aktiv medspiller i hverdagen.

Hvis I ikke allerede arbejder med arbejdsmiljø og intelligent arbejdsadfærd, er her noget at arbejde med i forhold til CSR, – arbejdsmiljø og trivsel.

Få en ekstern konsulent til at se på jeres indretning, belysning, farver, rutiner og arbejdsadfærd – måske som en del af jeres APV eller medarbejder trivsels undersøgelse.

Hvis I f.eks. skifter jeres lysstofrør til LED og får lavet en lyssætning med varieret farvetemperatur og en høj farvegengivelse der hvor der er brug for det, kan I, udover at spare på el-regningen, få øget arbejdsglæden og et sundere arbejdsmiljø. En investering som ofte kun har en tilbagebetalingstid på 4-5 år.

At være socialt ansvarlig, CSR-bevidst, betyder ikke blot at man opfylder de juridiske krav, men også at man investerer i den menneskelige kapital og giver sine medarbejdere et optimalt arbejdsmiljø.

CSR styrker jeres arbejdsmiljø

Ved et CSR-optimalt arbejdsmiljø vil løsningerne altid være skræddersyet ud fra virksomhedens ønsker og behov. Løsningerne differentierer sig fra traditionel indretning ved at fokus er på en kombination af indretning, belysning og farver.

Hør om mulighederne for en CSR-indretning der giver:

  • Et optimeret arbejdsmiljø med bedre trivsel og mere arbejdsglæde
  • Lyssætning der understøtter jeres dagslys og giver et sundere arbejdsmiljø
  • Energibesparelse på jeres belysning – CO2 nedsætning
  • Færre sygedage og øget arbejdsglæde

Kontakt mig på 23 34 69 78 eller send en mail hvis din virksomhed også vil have CSR indretning og lyssætning.

CSR er forkortelsen for Corporate Social Responsibility – betegnelsen for virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn. ’Virksomhedens samfundsansvar’ er en dansk betegnelse for begrebet.

Giver det mening at arbejde med CSR og bæredygtighed og er der kunder der vil efterspørge dette?

Dennis Thaagaard fra Sustainor mener at industrien og derfor deres leverandører vil være tvunget til at tage bæredygtighed meget mere alvorligt i de kommende år. Kunderne vil efterspørge det. Dette vil så give en klar fordel til de virksomheder som allerede nu arbejder med bæredygtighed og CSR.

Fra 1. januar 2009 kræver Årsregnskabsloven, at alle danske, børsnoterede selskaber skal rapportere om deres CSR-aktiviteter i årsregnskabet.

Som belysnings- og indretningsrådgiver kan jeg hjælpe jer med en CSR-helhedsløsning der både forstærker jeres arbejdsmiljø, støtter jeres signalværdi,øger trivslen og giver et mindre CO2 forbrug.

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273