Den administrative afdeling på Møllegården

Plejehjemmet Møllegården havde brug for hjælp til at indrette den administrative afdeling bedre, fordi de gik fra 8 til 12 medarbejdere. De havde både brug for flere kontorpladser og mere mødeplads.

Jeg indrettede de nye kontor arbejdspladser ved at inddele rummet med reoler, så medarbejderne er skærmet mest muligt. Lys og farver understøtter disse opdelinger.

Møllegården fik 4 nye kontorpladser

Oprindeligt var bordene stillet, så medarbejderne sad overfor hinanden. Men det betød, at halvdelen sad med ryggen til hovedindgangen og derfor var forstyrret af, at de ikke kunne se, hvem der kom ind. Derfor rokerede jeg rundt på bordene, så de fleste nu kan se hovedindgangen.

Samtidig har alle fået gode arbejdslamper, så de selv kan bestemme, hvor meget lys de vil have, hvilket i sig selv forbedrer arbejdsmiljøet.

Hør om mulighederne for en anderledes indretning på kontoret. Vil I også have flere kontorpladser og et bedre arbejdsmiljø i administrationen? Så ring på 23 34 69 78 eller send en mail

Læs om da Sparekassen Kronjylland´s afdeling i Aarhus, skulle have nye lokaler med flere kontorspladser og mødelokaler.

Få inspiration til trivsel indretning og hør hvad psykoterapeut og udviklingskonsulent Sanne Roesen siger om Arbejdsglæde gennem indretning – da hun fik hjælp til indretning af samtale og terapi rum af Lone Lings, Arbejdsglæde gennem indretning. Ser mere om Sannes lokale.

Helhedsindretning, samspillet mellem farve-, lyssætning og møblernes placering giver et sundt arbejdsmiljø.

Opdelt med farver og lys
kontor1
Adskilte arbejdspladser
kontor2
Arbejd med udsyn
Billede Arbejd med udsyn

LONE LINGS ● ROLIGHEDSVEJ 45 ● 8240 RISSKOV ● M: 23346978 ● E: info@lonelings.dk ● CVR NR 31691273